TOP5: Gols de falta, al pal curt

TOP5: Gols de falta, al pal curt

Els 5 millors gols de falta marcats al pal curt
Estrenem una nova categoria dins del TOP5 que ve definida, curiosament, per les seves subcategories. Us expliquem. Aquesta nova categoria es titula Gols de falta, però allò que li dóna sentit és el lloc on ha estat dirigida la pilota. Com ja sabeu les faltes es poden executar de diferents maneres i a diferents pals. Per això hem decidit portar-vos un TOP5 de faltes que vénen marcades per la seva definició.

Què aconseguim amb això? El que aconseguim és, en primer lloc, gaudir més, perquè d’aquesta manera tenim més faltes per veure. I en segon lloc, fer justícia a totes les grans faltes que hem vist al llarg dels anys, rescatant el major nombre d’aquestes i generar una espècie de classificació que tingués alguna mena de lògica... una lògica marcada per un criteri que nosaltres respectem per sobre de tot: el futbolístic.

Aquesta primera entrega l’obrim amb els gols de falta que han anat al pal curt. El que aneu a veure són 5 poderoses demostracions de 5 autèntics especialistes en la història del nostre club. Tots els xuts van al mateix pal però cap és igual! Ja veureu quines rosques!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut