Els cinc millors gols de Messi a la Champions

Els cinc millors gols de Messi a la Champions

El crac argentí ha fet dues dianes al GSP Stadium i es converteix en el màxim golejador de la història de la Champions League amb 74 gols, després de superar Raúl
Leo Messi ha superat Raúl com a màxim golejador de la historia de la Champions després de marcar tres dianes, aquest dimarts, al GSP Stadium davant de l’Apoel. D’aquests 74 gols hem triat els cinc millos. El cinquè gol és pel que va significar l’inici de la remuntada davant del Milan als vuitens de final durant la temporada 2012/13. La quarta millor diana és la que va aconseguir davant de l’Arsenal en la temporada 2010/11 als quarts de final. Messi va superar Almunia amb una subtil vaselina. El tercer lloc del podi és per al gol que va fer davant del Manchester United a la final de Roma l’any 2009. Messi va rematar amb el cap una centrada de Xavi per sentenciar una final, que significaria la tercera Lliga de Campions del Club.


El segon gol també fa referència a una final. És la que va disputar l’equip blaugrana a Wembley i també contra el Manchester United. Messi va marcar el 2-1 després d’un xut potent des de la frontal de l’àrea sense que Van der Sar pogués fer-hi res. I el millor gol és per al que va fer a les semifinals de la Lliga de Campions davant del Madrid, al Santiago Bernabéu, la temporada 2010/11. Messi va rebre la pilota al mig del camp, va superar sis defenses i va superar Casillas creuant la pilota. Aquell gol va significar el 0-2 i la posterior classificació, al Camp Nou, per a la Final de Wembley.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut