FCBMuseu per a penyes

FCBMuseu per a penyes

Millora en el procés de reserva i compra d’entrades per a penyes i penyistes al Museu del Club

Des d’aquest mes de novembre ha entrat en vigor el nou procés de reserva i compra d’entrades per a penyes i penyistes per al FCBMuseu. Amb aquesta variació, el Club intenta facilitar la reserva d’entrades i l’accés al Museu del FC Barcelona tant si es realitza en grup com de manera individual.

Reserva de grup per a penyes

Si una penya vol fer la visita de grup, cal fer la reserva prèviament enviant un correu electrònic a booking@fcbarcelona.cat. Per tal que aquesta es consideri com un grup cal que sigui d’un mínim de 20 entrades.

En recollir les entrades a les taquilles caldrà presentar la credencial de la penya, així com també al punt de control d’accés del FCBMuseu. El preu per a grups per a la visita al Museu i la vista panoràmica al Camp Nou (disponible els dies de partit i el dia previ de Lliga de Campions) és de 9€ per persona, mentre que l’entrada al Camp Nou Experience té un preu de 13€.

Visita amb el Carnet de Penyista

Com ja sabeu, un dels avantatges del Carnet de Penyista és un 25% de descompte en l’entrada al Museu sobre el preu de públic general. D’aquesta manera, qualsevol penyista que vulgui fer la visita només s’ha de presentar a les taquilles i mostrar el seu carnet.

El preu de l’entrada és de 10€ per a la visita al Museu i la vista panoràmica, mentre que el Camp Nou Experience té un preu exclusiu de 17€.

Feu clic a l’enllaç inferior si voleu més informació sobre el FCBMuseu.

[[BOTOVERMELL::FCBMuseu++::http://www.fcbarcelona.cat/camp-nou::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut