Ple d’esdeveniments abans del rècord

Ple d’esdeveniments abans del rècord

Diversos actes penyístics van tenir lloc en les hores prèvies al Barça – Sevilla

A banda de la recepció a l’Ajuntament de Barcelona amb les penyes barcelonistes de la Ciutat Comtal, el moviment penyístic va gaudir d’esplendor amb diversos actes previs al partit Barça – Sevilla. Una presentació de cartell, una recepció i quatre inauguracions d’escuts van ser els teloners d’un partit que va esdevenir històric.

Les Terres de l’Ebre presenten Trobada

La sèrie d’actes la va encetar la XIX Trobada de Penyes de les Terres de l’Ebre, que tindrà lloc a Camarles aquest cap de setmana, coincidint amb amb el 25è Aniversari de la penya barcelonista de la localitat. Una delegació de la zona, encapçalada pel president de la Federació, Ramon Fibla, i el president de la penya Marino Navarro, va ser rebuda pel directiu Pau Vilanova i l’exjugador Paco Clos.

Recepció amb la Gent Blaugrana d’Anfa

L’Espai Social va ser l’escenari d’una recepció especial amb la Gent Blaugrana d’Anfa, de Casablanca. Era la primera visita al Camp Nou per a la majoria dels 20 penyistes assistents. La delegació de la penya marroquina, amb el seu president Youssef Bennani, va ser rebuda pel directiu Pau Vilanova, acompanyat del Síndic de les Penyes, Ramón Térmens, i del patró de la Fundació del FC Barcelona Mohammed Chaib.

Quatre escuts a l’Estadi

A més, i per finalitzar el prepartit, quatre penyes van inaugurar el seu escut a la façana del Camp Nou. En primer lloc va ser la Peña Blaugrana Flumen-Monegros, de Lalueza, Osca. Xavier Ilincheta, directiu de la Comissió de Penyes, i el president de la penya, Carlos Arango, van ser els encarregats de descobrir la placa a la porta 95.

També a la porta 95, la Penya Barcelonista Ferreries va fer córrer la cortina per deixar la seva petjada a l’Estadi. Xavier Ilincheta i el president Antoni Gonyalons van fer els honors.

Ja a la porta 30, la Peña Barcelonista El Asturcon mostrava el seu escut a l’afició barcelonista. Xavier Ilincheta i José Manuel Álvarez, president de la penya, van descobrir l’emblema de la penya asturiana.

Va tancar els actes la Penya Blaugrana EuroBarça de Lloret de Mar, a la porta 32. De nou, Ilincheta, i el president de la penya Lluis Crespo, van fer els honors, en una tarda que va resultar ser històrica pel món del futbol amb el nou rècord de Messi, superant Zarra com a màxim golejador històric de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut