Som 150.000!

Som 150.000!

Finalitzat el procés de renovació del carnet, sabem quants penyistes som

El passat 18 de novembre, el Departament de Penyes va extreure les dades de l’OAP Online per tal de començar a tramitar el carnet de penyista 2015. Així doncs, la xifra es va assolir a 150.000 penyistes. 150.000 barcelonistes que fan Barça al territori arreu del món.

Calendari del carnet

Durant el mes de desembre es tramitarà l’expedició del carnet, el qual s’enviarà a partir de finals de gener. Així, les penyes rebran la factura durant el mes de febrer, passant al cobrament el mes de març.

Com en la primera edició del carnet de penyista de la història, les penyes rebran tots els carnets, que els hauran de distribuir entre els seus socis.

El Consell, treballant pels aventatges

A més, el Consell de Penyes, a través de la Comissíó de Comunicació Marketing ja ha començat a treballar per tal que cada penyista pugui gaudir de més aventatges, any rere any. Un dels objectius és que el penyista tingui la possibilitat aprofitar diverses promocions de caràcter exclusiu, també dins el territori.

El carnet segueix tenint el mateix preu que l’any passat, i identifica el penyista amb el Club, tal com queda recollit en els estatuts.

Feu click al botó inferior per veure els aventatges del carnet de penyista.

[[BOTOVERMELL::Carnet de Penyista++Avantatges::http://penyes.fcbarcelona.cat/detall/noticia/temporada/2013-2014/avantatges-del-carnet-del-penyista::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut