Descompte del 50% a l’entrada de PortAventura Park

Descompte del 50% a l’entrada de PortAventura Park

Promoció per cada soci i fins a tres acompanyants en una entrada d’adult. També es disposa de 20 € de descompte en l’entrada combinada amb Ferrari Land

Els socis del Barça poden visitar PortAventura Park amb uns importants beneficis que li permetran gaudir plenament amb familiars i amics, de totes les atraccions i ofertes lúdiques que presenta el parc. 

Amb la presentació personal del carnet de soci del FC Barcelona i el DNI a les taquilles del parc PortAventura Park, cada soci i fins a tres acompanyants es beneficiaran del 50% de descompte en la compra d’una entrada d’adult d’un dia per a PortAventura Park, o de 20 € de descompte en l’entrada combinada d’adult d’un dia per a PortAventura Park + Ferrari Land.

L’entrada serà vàlida pel mateix dia que es presenti el carnet a les taquilles i una sola vegada per día, i la promoció no és vàlida per a altres parcs o instal·lacions de PortAventura World. 

Aquesta promoció estarà vigent durant tota la temporada, del 06/04/19 al 06/01/20, ambdós inclosos i segons el calendari i els horaris d’obertura de PortAventura Park i Ferrari Land. 

No s’acceptarà targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats. No acumulable a altres ofertes i/o promocions. No bescanviable pel seu valor econòmic. Se’n prohibeix la venda.

Descobreix la novetat d’aquest 2019: Street Mission

Aquí comença un viatge que et durà molt més lluny del que t’imagines. A PortAventura Park, t’hi esperen sis mons increïbles i diferents perquè et diverteixis al màxim. Emocions per a tots els gustos i edats, perquè les comparteixes amb la família o els amics. I, aquest any, no et perdis Street Mission, prepara’t per a una missió secreta, a l’única Dark Ride de Sesame Street® d'Europa.

Ferrari Land

Ja coneixes el tercer parc temàtic de PortAventura World dedicat a la prestigiosa firma italiana Ferrari? Ferrari Land, un parc temàtic únic a Europa. Velocitat, innovació, adrenalina, tematització, atraccions líders a escala mundial… Ferrari Land ofereix 70.000 m2 amb atraccions increïbles i espais fantàstics dedicats, en exclusiva, a la mítica escuderia italiana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut