Viatgen a València amb l’equip

Viatgen a València amb l’equip

Una sòcia del FC Barcelona i el seu marit es desplacen amb el primer equip a València gràcies al programa de premis adreçat als socis amb l’Abonament Camp Ple

L’Abonament Camp Ple és un carnet top que es guanya en funció de l’ús de l’abonament Camp Nou durant la temporada. Això significa que si véns o alliberes el teu seient en els partits de futbol al Camp Nou fins a dues absències, tindràs beneficis especials, sortejos i premis exclusius.

Cal recordar que l’Abonament Camp Ple no es renova automàticament cada any. L’abonament es guanya en funció del seu ús durant la temporada. Aquest és un dels premis que es poden aconseguir. A banda, també es poden guanyar samarretes signades, es pot veure un partit en seients VIP al Camp Nou i fins i tot es pot jugar un partit al Camp Nou.

Desplaçament a València

La sòcia 57.727, Aina Martínez Saldaña, ha estat la segona guanyadora d’un desplaçament de la temporada 2014/15. En aquest cas, el premi incloïa un desplaçament amb l’expedició oficial del FC Barcelona el mateix dia del partit, desplaçament en avió, autocar entre l’aeroport i  l’estadi i l’estadi i l’aeroport, i entrada per al partit. A més, la guanyadora podia portar un acompanyant amb les mateixes condicions. Aquest premi, l’Aina va decidir compartir-lo amb el seu marit també soci del FC Barcelona i molt fan de Messi i Xavi. Tots dos van gaudir de valent en veure de ben a prop els Messi, Xavi, Suárez, Neymar Jr, i companyia.

Comentari de la Sòcia Abonada Camp Ple, Aina Martínez Saldaña

“Va ser un dia molt especial, amb molts nervis, i jugadors com Messi, Xavi, Bartra i l’entrenador LuisEnrique ens van signar. També vam poder pujar al mateix autobús llançadora de l’aeroport amb els jugadors i va ser una experiència magnífica estar tant a prop d’ells.”

L’Aina i el seu marit, també soci del Barça han pogut gaudir d’una experiència magnífica gràcies a l’Abonament Camp Ple. Han pogut viatjar al mateix avió que Messi, Xavi, i fer-se moltes fotos i demanar molts autògrafs. Sort que es va prendre amb molt bon humor el mal temps que ha fet durant tot el cap de setmana.

Recorda que aquest és un abonament com a reconeixement del FC Barcelona cap als socis abonats al Camp Nou que han donat un suport incondicional durant tota la temporada i que, com a màxim, tan sols han deixat de venir o no han alliberat el seu seient dues vegades.

Si vols tu també pots aconseguir l’abonament Camp Ple!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut