Primers brindis nadalencs

Primers brindis nadalencs

Josep Maria Bartomeu es troba amb membres de l’Agrupació de Penyes de Futbol i amb els responsables de les seccions amateurs del Club per desitjar-los unes bones festes

Com és tradició al Club per aquestes dates, han començat les trobades nadalenques dels diferents col·lectius que formen l’Entitat amb el president i els directius responsables per celebrar les pròximes festes i fer el tradicional brindis de cava anual. Josep Maria Bartomeu ha començat amb un acte amb els membres representants de l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FCB, en el qual ha estat acompanyat pel vicepresident social Jordi Cardoner i el directiu Pau Vilanova, responsable de penyes.

L’acte ha comptat amb la presència d’Antoni Sanjuán, president de l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FCB, que aglutina 21 penyes, amb 277 equips de diferents categories i aproximadament 3.000 jugadors de diferents edats. També hi han estat presents altres membres de la junta de l’Agrupació i representants de penyes històriques com l’Agrupació Barcelonista Penya Anguera, la penya Barcelonista Cinc Copes, l’ADB Collblanc, la PB de L’Hospitalet, la Unió Barcelonista Catalònia, les penyes de Manresa, Prat-Blaugrana, Ramon Llorens, Sant Celoni, Sant Cugat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just-Trajana, Sant Vicenç dels Horts, Trinitat Vella, Vallirana, Villaverde-Penitents, Barcino, Barceloneta, La Roca i Sant Andreu de la Barca.

Posteriorment a aquest acte, el president Bartomeu ha tingut la trobada nadalenca amb els representants de les seccions amateurs del Club, a la qual s’ha sumat el directiu Jordi Monés, responsable de la secció d’atletisme. El vicepresident Jordi Cardoner en nom de l’Àrea Social, que ara porta la tutela institucional d’aquestes seccions, ha agraït en el seu parlament tot l’esforç i dedicació que posen els integrants de les seccions amateurs i els ha emplaçat a que treballar plegats per aconseguir els objectius del proper any. A l’acte han estat representades les seccions de rugbi, voleibol masculí, hoquei herba, atletisme, hoquei gel, patinatge artístic, bàsquet en cadira de rodes, bàsquet femení i voleibol femení.

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu

Trobada amb l’Agrupació de Penyes de Futbol:

“En aquest 2014 s’han complert 60 anys de col·laboració entre l’Agrupació de Penyes de Futbol i el FC Barcelona. Seguirem treballant plegats molts anys més. Ara tenim dos projectes en cartera, una selecció de nens benjamins i alevins, i que tots els nens de categoria aleví vinguin un dia a entrenar-se segons la metodologia i els valors del FC Barcelona. Us vull felicitar i agrair la gran tasca de formació que feu. Sou una gran escola de futbolistes. Jugadors com Valdés o Piqué, que van començar a jugar a l’equip d’una penya.”

Trobada amb les seccions amateurs:

“Els últims mesos heu tingut alguns canvis organitzatius. Les seccions amateurs esteu adscrites a l’Àrea Esportiva, però ara esteu tutelades institucionalment per l’Àrea Social, que té com a responsable el vicepresident Jordi Cardoner. Estem treballant per crear la marca Seccions Amateurs, per millorar la imatge. Volem que els socis sàpiguen molt més de vosaltres, el que feu, els vostres èxits i també la gran tasca de formació que feu amb les escoles esportives dels vostres esports.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut