El sopar de directives amb el PSG, al Celler de Can Roca

El sopar de directives amb el PSG, al Celler de Can Roca

La trobada serà un homenatge a la gastronomia catalana a través de la família Roca i s’inclou en el marc del conveni amb Turisme de Catalunya per promocionar Catalunya com a destí turístic

El pròxim dimarts dia 9 se celebrarà el sopar oficial amb la directiva del París Saint Germain i representants de la UEFA al Celler de Can Roca, restaurant gironí, amb tres estrelles Michelin, considerat el millor restaurant del món l’any 2013. La trobada permetrà oferir un homenatge a la gastronomia catalana a través de la família Roca i s’inclou en el marc del conveni vigent entre Turisme de Catalunya i el FC Barcelona per promocionar Catalunya com a destinació turística.

El setembre passat les dues institucions van renovar aquest acord fins al 30 de juny del 2016 en un acte protocolari en què van participar el conseller Felip Puig i el vicepresident del FC Barcelona, Carles Vilarrubí, també vicepresident de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia.

La relació entre l’Agència Catalana de Turisme i el Barça permet sumar sinergies, afavorir la comercialització exterior i multiplicar l’esforç promocional aprofitant el ressò internacional de la marca Barça, un dels principals actius turístics del país i amb qui Catalunya comparteix els valors de lideratge, prestigi, esforç, passió i identitat catalana.

Fins ara la col·laboració del Club amb Turisme de Catalunya s’ha centrat en les presentacions conjuntes de Catalunya com a destí turístic a operadors del sector i mitjans de comunicació locals en aquelles ciutats on el Barça disputa partits de la Lliga de Campions i que es consideren punts estratègics d’emissió de turistes; en la promoció a les gires d’estiu o partits de pretemporada, a través de les escoles internacionals que el Barça té arreu del món; i a través dels canals de comunicació del Club, principalment els digitals.

Declaracions del conseller Felip Puig:

“La suma d’esforços multiplica els resultats. Aquest és un dels principis que regeix l’acció de Govern. La col·laboració entre institucions públiques i privades ens permet aglutinar sinèrgies en benefici de Catalunya”.

“En aquest marc s’engloba el conveni entre el FC Barcelona i la Generalitat. Un conveni que ens permet passejar la marca turista ‘Catalunya’ als viatges del Barça arreu del món. El club és un gran prescriptor turístic de Catalunya, i la seva fama mundial és un element d’atracció de turistes cap a casa nostra”.

“Ens pertoca també promocionar el nostre país, la nostra cultura, la nostra gastronomia i els nostres paisatges des de dins de casa. I el sentit, El Celler de Can Roca és un referent gastronòmic mundial que, estic convençut rebrà als directius del París Saint Germain i representants de la UEFA amb el caràcter acollidor que caracteritza als catalans i que els traslladarà la professionalitat i la qualitat de la gent de casa nostra”.

Declaracions del vicepresident Carles Vilarrubí:

“La gastronomia és sens dubte una de les disciplines en què Catalunya té un indiscutible lideratge global”.

“La qualitat, la imaginació i l’excel·lència dels nostres cuiners són un orgull per a tots nosaltres. L'elecció del Celler de Can Roca per a aquesta trobada amb els amics del PSG està pensada per homenatjar la nostra cuina i la capacitat dels nostres cuiners, a través del nostre estimat Club i en el marc d'una competició global com la Champions".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut