Circ Raluy al Port Vell

Circ Raluy al Port Vell

30% de descompte en les funcions del 12,13 i 14 de desembre. Per a la resta de funcions, un 20% de descompte.

L’històric Circ Museu Raluy torna una vegada més a Barcelona per passar la temporada nadalenca amb un espectacle per a tota la família. ‘Boom!’ és la nova proposta del Circ Raluy, que connecta la tradició i la modernitat amb un títol que evoca els mítics homes bala. Viu la màgia del circ en família!

Com cada any, el Circ Raluy s’instal·la al Port Vell de Barcelona amb el nou espectacle ‘Boom!’ del 15 de novembre fins al 9 de febrer

El Circ Museu Raluy és “un circ autèntic, romàntic i plàstic”, tal com el defineix el seu director, Carles Raluy. “Hem volgut conservar el patrimoni artístic i històric del circ i mostrar-lo a la gent”. L’experiència d’anar al Raluy és un autèntic viatge en el temps: “Conservem números, carruatges i material que han utilitzat grans circs internacionals i artistes al llarg del segle XX. No hi ha res de pega, tot és autèntic”. Això, però, suposa un inconvenient per al circ, que no pot fer gires fora de Catalunya pels elevats costos que suposa moure els antics carruatges.

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç següent:

[[BOTOVERMELL::Comprar entrades++::https://www.4tickets.es/PromentradaEmpreses/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=CR88&Idioma=CA::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés

Usuari: socisfcb

Contrasenya: 2012

Les entrades comprades ‘on-line’ es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut