Bartomeu, a la nit de les Penyes del Barcelonès Est

Bartomeu, a la nit de les Penyes del Barcelonès Est

El president del FC Barcelona recull el premi ‘Sentiment Blaugrana’ que aquesta federació de penyes ha atorgat a Tito Vilanova a títol pòstum

La Federació de Penyes del Barcelonès Est, que agrupa 43 penyes d’aquesta zona, ha celebrat avui  la VII Nit de les Penyes de la FBE, i ha comptat amb una representació institucional del Club encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, que ha estat acompanyat pel vicepresident social, Jordi Cardoner, i del directiu responsable de penyes, Pau Vilanova.

Durant l’acte s’ha fet el lliurament dels previs anuals que atorga aquesta federació de penyes. El premi ‘Sentiment Blaugrana’ ha estat concedit a títol pòstum a Tito Vilanova, que s’ha emportat la gran ovació de la nit. El premi ha estat recollit pel president Bartomeu. També han estat guardonats com a  jugadors més destacats del FC Barcelona de les seccions professionals Andrés Iniesta (futbol), Juan Carlos Navarro (bàsquet), Aitor Egurrola (hoquei patins), Víctor Tomàs (handbol) i Wilde (futbol sala). El premi ‘Optimisme Blaugrana’ ha estat lliurat al periodista Víctor Lozano.

La Nit de les Penyes de la FBE ha comptat amb la presència de molts convidats de l’àmbit barcelonista, com el vicepresident de l’Agrupació Barça Jugadors, Josep Moratalla; els exjugadors Paco Clos i Pere Valentí Mora; el síndic de les penyes, Ramon Térmens, i Joan Casals, l’Avi del Barça. Durant la festa també s’ha projectat un audiovisual dels jugadors del Barça que han estat premiats, s’ha gaudit de l’actuació de la PB Castellers de Barcelona amb dos pilars de quatre, i s’han subhastat cinc samarretes signades pels jugadors premiats a favor de la Marató de TV3.

Una federació amb 43 penyes

La FBE aglutina 43 penyes, amb 4.137 penyistes adscrits, i està presidida per Jordi González, també president de la PB La Guineu. En aquesta federació hi trobem penyes tan singulars com la PB Foment Martinenc, creada el 1955, que està vinculada a aquesta entitat històrica que va néixer al segle XIX. També la PB Districte XXVII, del barri de la Sagrera, caracteritzada per la seva vessant solidària, i la PB Castellers de Barcelona, que és la primera i única penya integrada a una colla castellera. En aquesta zona també es poden trobar la PB La Toga Blaugrana, integrada per advocats; la PB Xavi, dedicada al capità del Barça, i la PB d’Empleats d’Aigües de Barcelona, fundada pels seus treballadors el 1995.

DECLARACIONS DEL PRESIDENT JOSEP MARIA BARTOMEU

“Vull donar les gràcies en nom de la familia del Tito Vilanova, la Montse, la Carlota i l’Adrià. Els hi faré arribar aquest premi, que segur que els hi farà molta il·lusió. Estic molt content que el Tito continuï rebent reconeixements dels barcelonistes, i que també fora del nostre país es reconegui la seva figura. S’ho mereix, va aconseguir la Lliga dels 100 punts i va contribuir en el millor Barça de la historia.”

“Hem vist com s’està aconseguint elevar la marca Penya gràcies al projecte ‘Segle XXI’ que vam començar el 2010. Està donant els seus fruits. Avui el moviment penyístic està més fort i millor gestionat que mai.”

“Tenim molts reptes per endavant i molta il·lusió de seguir treballant. Posem tot el nostre esforç. Un dels reptes més importants era remodelar l’equip i hem fet una remodelació profunda. Vull llençar un missatge d’il·lusió. Confio molt en Luis Enrique, sap el que té entre mans i té tota la nostra confiança. Li hem de donar temps perquè a final de temporada podem gaudir moltíssim.”

“Leo Messi està molt feliç. Hem de seguir animant-lo i recolzant-lo perquè continui sent un jugador diferent. Tenim una gran plantilla i una gran tripleta d’atac i també un gran Club darrere amb una massa social molt important”.

“Ens hem d’oblidar dels ismes i remar a favor de l’equip. Si remem tots junts en la mateixa direcció arribaran els èxits i moltes dels temes que ara ens preocupen els anirem solucionant.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut