Carmona avisa de la defensa en zona del DLink Saragossa

Carmona avisa de la defensa en zona del DLink Saragossa

L’equip vol seguir sent l’únic campió de la Copa del Rei

El Barça afrontarà dimecres el partit de quarts de final de la Copa del Rei davant del DLink Saragossa. Marc Carmona i Saad han parlat del matx abans de l’últim entrenament per preparar aquest partit.

El Barça, que és l’únic campió de la competició des que es va estrenar ara fa quatre anys, està centrat en la possibilitat de tornar a guanyar el títol i mantenir-se com l’únic equip. Abans d’això, els blaugranes s’hauran de veure les cares amb un equip una mica diferent per la seva manera de jugar: “Estem mentalitzats que juguem amb un equip que té un sistema defensiu molt especial, que penalitza molt les pèrdues. Encara que vam guanyar el partit de Lliga a casa, a la segona meitat el partit encara estava obert”, ha comentat Carmona.

“És un partit difícil perquè juguen a casa i és un equip que defensa en zona i sempre ens complica però nosaltres hem d’estar molt atents en defensa i atac per aprofitar les oportunitats”, ha manifestat Saad en la mateixa línia.

Atacar bé la defensa en zona

El tècnic culer ha incidit en la defensa zonal del DLink Saragossa: “Tenen un sistema defensiu especial en una zona molt especial, molt ben treballada des de fa molts anys i que és molt important atacar-la bé, perquè si no et penalitza molt a les pèrdues, fan que tinguin moltes transicions defensives..., per tant, una de les claus és aquesta, atacar bé la seva zona”.

Acumulació de partits

Una de les preocupacions de l’equip és l’acumulació de partits que arrosseguen els jugadors de Marc Carmona. “Estem bé, hi ha fatiga evidentment, però és el premi o el càstig de poder jugar totes les competicions. Sabem que el mes de novembre era molt carregat per a nosaltres. Crec que hem patit un pèl l’acumulació de partits, però estem preparats per competir. Estem contents de tenir tants partits, en cap cas serà una excusa si el resultat no és el que esperem”, ha afegit el tècnic català.

Eliminatòria única

El fet que la Copa del Rei sigui una competició a eliminatòria única, la fa especial i el vestidor ho sent com a tal: “És un partit més, com tots, la intenció és guanyar. Sempre hi ha un matís quan és a eliminatòria única. Les sensacions són diferents, jugues diferent sabent que si no guanyes no hi ha marxa enrere i per les dues bandes sempre hi ha connotacions especials quan són partits a vida o mort. Si guanyes continues, si perds t’eliminen, però tenim experiència en aquest tipus de competicions i partits però recordarem que sempre hi ha un matís diferent”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut