Doble visita a Lleó per al Barça d’handbol

La darrera jornada de la primera volta de la Lliga i la disputa de la Copa Asobal portaran els blaugranes a la capital lleonesa

El tram final de la competició abans de l’aturada per la disputa del Mundial portarà l’handbol blaugrana a jugar al pavelló de l’Abanca Ademar de Lleó. El dissabte 13 jugaran la jornada 15 de la Lliga Asobal i el cap de setmana del 20 i 21 de desembre serà el torn per disputar la XXV edició de la Copa Asobal

Un duel exigent

La visita en Lliga a Lleó és el darrer repte dels blaugranes per acabar la primera volta de la competició domèstica invictes. El sempre complicat pavelló dels lleonesos serà una veritable prova de foc per als blaugranes.

L'Abanca Ademar de Lleó  és el sisè classificat de la Lliga i té a les seves files jugadors que han vestit la samarreta blaugrana com Mikel Aguirrezabalaga, Joao Pedro i Ignacio Biosca.

En el descans del partit entre catalans i lleonesos, que s’iniciarà dissabte a les 16.15 h, tindrà lloc el sorteig de les semifinals de la Copa Asobal. El Barça d’handbol, com a cap de sèrie, pot tenir el Naturhouse La Rioja o el Fraikin BM Granollers com a rivals.

Retorn a un lloc especial

El Barça d’handbol, vigent campió de la Copa Asobal, tornarà a Lleó el cap de setmana dels dies 20 i 21 de desembre per jugar la XXV edició d’aquesta competició.

Els blaugranes es van proclamar campions la darrera vegada que la competició es va jugar a Lleó. Va ser a la temporada 2011/12, en què els homes de Xavi Pascual es van imposar a l’equip local per 28 a 27 a la final.

La Copa Asobal es juga en format de Final a Quatre. Les semifinals tindran lloc dissabte a les 18 h i a les 20 h i la final serà diumenge a les 17 h.