Eusebio: “Necessitem estar units”

Eusebio: “Necessitem estar units”

El tècnic del Barça B va valorar la derrota al camp del Valladolid com una lliçó de cara al futur de l’equip quan tornin d’aquestes vacances de Nadal

El Barça B va encaixar una golejada al camp d’un dels equips favorits per tornar a la Primera Divisió, el Reial Valladolid. El tècnic del filial, Eusebio Sacristán, en la roda de premsa posterior al partit a l’estadi José Zorrilla, va felicitar l’equip de Rubi: “El Valladolid ha fet un gran partit amb un bon plantejament des de l’inici”.

Aprendre per al futur

L’entrenador de La Seca va veure com dos gols de manera consecutiva posaven en avantatge els del Pucela: “Crec que hem començat bé el partit, creant situacions de perill a l’esquena del Valladolid, però a partir de quan el Valladolid ha estat capaç de posar-se per davant al marcador i fer els dos gols seguits ha estat un pal dur per a la nostra moral, per a aquells ànims que els últims dies no estan sent tan forts com necessitem”. A més, Eusebio sempre intenta treure el vessant positiu als resultats desfavorables: “Espero que això ens serveixi per adonar-nos que necessitem aquell esperit solidari que demano, però serem capaços de tirar endavant”.

El Valladolid, candidat a tot

El tècnic del filial tornava a casa seva, allà on va créixer com a jugador, i es va trobar amb un “gran Valladolid”: “Els felicito pel gran partit. Han fet un plantejament molt bo, creant superioritat al centre del camp i aprofitant la velocitat dels seus davanters”. Però Eusebio donava esperances als blaugranes: “Després d’això, està clar que necessitem ser forts, estar units. Estem decidits a canviar la situació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut