El Plenari del Consell de Penyes es reuneix abans del derbi

El Plenari del Consell de Penyes es reuneix abans del derbi

El president Josep Maria Bartomeu ha participat en la sessió de treball dels representants de les 30 federacions que formen l’òrgan de decisió del moviment penyístic del FC Barcelona

El Consell de Penyes ha celebrat avui una jornada de treball a les instal·lacions del Club per assentar les bases dels projectes que es desenvoluparan aquesta temporada. El plenari ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident social Jordi Cardoner i el directiu responsable de penyes, Pau Vilanova, a més del síndic de penyes, Ramon Térmens.

Durant aquest plenari, els representants de les penyes han tingut l’oportunitat de debatre amb el president Bartomeu i els directius de l’Àrea Social diferents qüestions que afecten el moviment penyístic i l’actualitat del Club. La jornada ha finalitzat amb el tradicional dinar de Nadal.

El Consell de Penyes és el màxim òrgan de decisió del moviment, segons el que estableix el projecte ‘Penyes Segle XXI’, i està format per 33 representants de les 30 zones geogràfiques (el Vallès i Andalusia compten amb dos i tres representants, respectivament) en les quals està organitzat aquest moviment. Aquest consell està dividit en quatre comissions temàtiques de treball: la de normativa de penyes; la de màrqueting i comunicació; la d’actes, activitats i solidaritat, i la d’entrades, Camp Nou i desplaçaments.

La comissió de normativa ha aprovat els estatuts de la propera Confederació de Penyes i durant el primer trimestre del 2015 quedarà constituïda aquesta Confederació Mundial, que és el resultat d’un compromís històric que es va assumir en el passat Congrés Mundial de Penyes entre el Consell de Penyes i el Club. Aquesta Confederació tindrà entitat jurídica pròpia i disposarà d’un conveni de reconeixement i col·laboració signat pel FC Barcelona.

La comissió de màrqueting i comunicació ha estat treballant en un pla de patrocini pactat amb el Club que en el futur afavorirà que les penyes puguin gaudir d’uns ingressos que facin possible la seva autogestió econòmica. La comissió d’actes, activitats i solidaritat ha treballat en el model per millorar l’assistència al Congrés de Penyes i per establir un model d’actes per millorar el protocol. Finalment, la comissió d’Entrades i desplaçaments ha actualitzat els criteris per fer el repartiment d’entrades assignades a les penyes.

Les penyes col·laboren amb sor Lucía Caram per combatre la pobresa infantil

Durant el plenari, els representants de les penyes s’han reunit amb sor Lucía Caram, reconeguda barcelonista i impulsora de moviments i projectes en favor de les persones més desfavorides i vulnerables. A iniciativa del Grup Edelmira Calvetó, que presideix la directiva Susana Monje, Sor Lucía Caram va rebre un reconeixement durant el Congrés Mundial de Penyes, i en el seu parlament va proposar que les penyes es poguessin implicar en la campanya contra la pobresa infantil que ha impulsat.

Mesos després, aquesta promesa s’ha complert i la comissió de solidaritat de les penyes ha impulsat la implicació en el projecte de sor Lucía Caram. D’una banda, les penyes faran divulgació de la campanya contra la pobresa infantil i col·laboraran en les diverses accions que inclou, com l’enviament de missatges SMS, amb el número 28029 i la paraula 'AJUDA´ o ´AYUDA´ i també participaran en la venta del llibre ‘Tu estalvies, guanyem tots’, editat per la Fundació Alícia, del Dr. Jordi Forés, que fomenta els hàbits saludables de vida i que inclou un decàleg per evitar el malbaratament dels aliments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut