Actes penyístics abans del derbi

Actes penyístics abans del derbi

Una inauguració d’escut i una presentació de cartell van culminar la prèvia del partit davant l’Espanyol

Aquest diumenge va ser un dia complet d’actes penyístics a l’Estadi, abans del derbi davant l’Espanyol. A banda del plenari del Consell de Penyes i del tradicional dinar de Nadal, les penyes van ser també protagonistes en un àmbit més festiu.

L’OAP va ser l’escenari de la presentació de cartell de la Trobada de Penyes Barcelonistes de Múrcia, que tindrà lloc aquest cap de setmana a Santomera. La delegació de les penyes murcianes, encapçalada per Juan Carrión, president de la Federació de Penyes Barcelonistes de Múrcia, i Francisco Javier Garcia, president de la Peña Barcelonista de Santomera, va ser rebuda pel directiu Pau Vilanova, i pel directiu en cap de la Comissió de Penyes, Josep M. Barnils.

La penya de Jordi Alba ja té escut

Ja a l’entrada a l’Estadi, la porta 94 va ser l’escenari d’una inauguració d’escut molt especial. La Penya Barcelonista Jordi Alba Zona Franca, recentment oficialitzada, va descobrir el seu escut, deixant la seva petja al Camp Nou.

La família del jugador no va voler perdre’s l’ocasió de ser testimonis de primera mà d’aquest homenatge al jugador de L’Hospitalet. Daniel Casanovas, directiu de la Comissió de Penyes, i Soraya Camarillas, presidenta de la penya, van fer els honors davant d’uns vint penyistes.

La jornada no podia finalitzar de manera més completa, amb el gran resultat dels de Luis Enrique en el primer derbi de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut