El premi Aldo Rovira es consolida

El premi Aldo Rovira es consolida

El Club i l’ex directiu Josep Lluís Rovira, que va crear el premi en homenatge al seu fill que va morir en accident al 2009, signen un conveni de col·laboració

El premi Aldo Rovira seguirà premiant al millor jugador del Barça de cada temporada després del conveni de col·laboració que han subscrit el president Josep Maria Bartomeu i el CEO Òscar Grau per part del Club, i Josep Lluís Rovira, acompanyat pel seu fill Borja, que és el secretari del premi. Aquest guardó arriba aquesta temporada a la desena edició i tant el Barça com la família han considerat que calia consolidar el trofeu que Josep Lluís Rovira va crear en homenatge al seu fill Aldo, mort en accident de moto al 2009, als 37 anys.

El trofeu, una estàtua realitzada per l’artista Montserrat Garcia Rius, es lliura al millor jugador de cada temporada segons el veredicte d’un jurat format per periodistes representants dels mitjans de comunicació. Leo Messi ha guanyat aquest premi sis vegades i els altres premiats han estat Éric Abidal, Javier Mascherano i Luis Suárez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut