Lluís Cortés: “Anem a Noruega a guanyar el partit”

Lluís Cortés: “Anem a Noruega a guanyar el partit”

Les blaugrana buscaran arribar a les semifinals de la Champions, però són conscients de la dificultat tot i el bon resultat de l’anada

Sortir a guanyar el matx i marcar com més aviat millor. Aquestes dues han estat les màximes que Lluís Cortés ha repetit una vegada i una altra en la roda de premsa prèvia al matx de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions davant el LSK Kvinner. L’entrenador blaugrana també ha advertit de la perillositat del rival, que aquest cap de setmana ha aixecat un 3-1 en el seu partit de Lliga: "Venen amb un precedent que els dóna il·lusions per a remuntar aquests quarts de final".

Així doncs, el coixí del resultat favorable aconseguit al Miniestadi (3-0) no evitarà que les culers surtin amb el triomf i el gol entre cella i cella, tal com ha reiterat l’entrenador barcelonista. Les blaugranes tenen aquests dos objectius en un estadi advers: "El nostre equip és un equip que creix en grans escenaris". Per assolir les semifinals d’aquesta Champions es valdran de la possessió, tal com ha dit el tècnic culer.

Mariona: "Tenim motivació per fer història"

La polivalent blaugrana també ha parlat en la roda de premsa prèvia a aquest transcendental matx per a la història del Club. Com el tècnic, Mariona Caldentey ha destacat la importància de tenir l’esfèric i la possessió. Així mateix, la balear també ha recalcat que s’ha de marcar gol. "Tenim les ganes i la motivació de fer història, però amb els peus a terra. Perquè encara ens queden 90 minuts per passar a les semifinals", ha declarat la futbolista balear. En definitiva, unes paraules que demostren que les blaugranes volen estar a la següent ronda d’aquesta competició continental, però que també revelen que el Barça va a Noruega amb peus de plom. 

2019-03-25_MEDIADAYFEMENI_22-Optimized
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut