Industrias Santa Coloma – Barça Lassa: Recuperen el liderat (2-3)

Industrias Santa Coloma – Barça Lassa: Recuperen el liderat (2-3)

Els d’Andreu Plaza guanyen el derbi català amb gols d’Arthur i Ferrao (x2) i cacen ElPozo a la classificació per ser primers gràcies al gol-average

El FC Barcelona Lassa de futbol sala ha donat un cop sobre la taula. No només perquè s’ha imposat en el derbi català contra l’Industrias Santa Coloma (2-3), sinó també perquè aquest triomf permet tornar a recuperar el liderat de la LNFS. Quan falten quatre jornades per al final de la fase regular, els d’Andreu Plaza han aprofitat l’empat de ElPozo contra el Jaén (2-2) per retallar els dos punts que hi havia i avançar els murcians gràcies al gol-average. El gol d’Arthur i el doblet de Ferrao al Pavelló Olímpic de Badalona, en el primer derbi català disputat en aquesta ciutat a causa de la remodelació de la llar de l’Industrias, ho han fet possible.

També l’efectivitat, especialment en una primera meitat en què s’ha arribat al descans amb el marcador de 0-2. Arthur, que continua de dolç, ha marcat per sisena jornada consecutiva i ha obert el marcador (0-1, min 5), mentre que Ferrao, a les acaballes del primer temps, ha fet el segon amb un xut des de la frontal (0-2, min 19). Enmig, els locals han intentat refer-se al cop inicial blaugrana, però Dídac, en una rematada de Thalles (min 8); el pal, en un xut de Pol Pacheco (min 9); i Dyego, que ha tret sota pals una acció de Ximbinha (min 12), ho han evitat.

El triomf es resisteix fins al final

Malgrat el 0-2, el Barça Lassa ha hagut de suar de valent per endur-se als tres punts. Ho ha acabat fent, però no sense patir fins a l’últim segon. I això que, tot i que Uri Santos ha retallat diferències just en l’inici del segon temps (1-2, min 21), Ferrao ha tornat a ampliar el marcador amb el seu gol número 25 a la LNFS (1-3, min 29).

Però el resultat ha obligat els d’Óscar Redondo a pressionar de valent i treure el porter-jugador a falta de cinc minuts per al final. Dídac s’ha convertit en un mur difícil de batre, però ha vist com Albert Cardona feia el 2-3 amb un cop de cap a falta de 45 segons per al final. En uns darrers segons de nervis, Léo Santana ha acabat desviant el que hauria estat el gol de l’empat per acabar d’assegurar els tres punts i la recuperació del liderat de la LNFS.

LA FITXA

Industrias Santa Coloma, 2
FC Barcelona Lassa, 3

Santa Coloma: Feixas, Corso, Uri Santos, Albert Cardona, Ximbinha –cinc inicial- Thalles, Maico, David, Álex Verdejo, Pol Pacheco, Mario.

Barça Lassa: Dídac, Marcenio, Léo Santana, Joselito, Ferrao –cinc inicial- Boyis, Dyego, Arthur, Esquerdinha, Rivillos, Roger.

Gols: 0-1, Arthur (min 5). 0-2, Ferrao (min 19). 1-2, Uri Santos (min 21). 1-3, Ferrao (min 29). 2-3, Albert Cardona (min 39).

Àrbitres: García Donas, Moreno Millán. Groga als locals Sebas Corso i Ximbinha, i al visitant Esquerdinha.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut