Barça Lassa B – Levitec Osca: Victòria d’or (77-60)

Els blaugranes obtenen un triomf clau per mantenir-se a la LEB Or

Els blaugranes van tenir un ritme molt viu, en atac i en defensa, durant els dos primers períodes que els van possibilitar diferències de fins a 18 punts. En els segons 20 minuts, els joves de Diego Ocampo van ser molt ferms i obtenen una victòria que els pot ajudar a mantenir la categoria.

Encert i treball d’equip

El partit s’iniciava amb un ritme viu i amb capacitat anotadora per part dels dos equips (13-15) en el minut 5. El trepidant ritme d’anotació baixava sensiblement i el marcador s’estancava amb un 15 a 19 a 1’30” per a la fi del quart. Al final, un parcial de 5 a 0 deixava els blaugranes per davant en el marcador (20-19).

La dinàmica, en l’inici del segon quart, era blaugrana. Dos triples consecutius d’Aleix Font distanciaven els d’Ocampo (29-21) en els primers minuts. L’aportació dels exteriors blaugranes, Bolmaro, A. Font i Tom Digbeu, i el treball defensiu mantenia el Barça Lassa B per davant en el marcador (42-26) en el minut 8 del segon quart.

Al descans, un 46 a 28 en el marcador reflectia l’excel·lent feina feta pels joves blaugrana.

Sense por

No tremolava el pols. En el tercer quart un 51 a 31 lluïa en el marcador de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en el minut 25. Però un equip experimentat com el Levitec Osca havia d’aparèixer. Van retallar la distància (54-41) en el minut 28 i Ocampo va demanar temps mort. Quan més patien els blaugranes, un triple de Bolmaro mantenia la diferència en 15 punts (60-45) a segons per a la fi del tercer quart.

A l’inici del darrer quart, el Barça Lassa es mantenia ferm (67-47) en el minut 33 de partit. Ocampo no volia sorpreses i en el minut 36 i amb un parcial de 0 a 4 visitant demanava, de nou, temps.

El temps de joc transcorria i els d’Osca no aconseguien baixar substancialment la diferència de 69 a 54 en el minut 38, i tot apuntava que el Barça Lassa B sumaria el novè triomf de la temporada i així va ser.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – Levitec Osca (77-60)