Noia Freixenet – Barça Lassa: El Palau decidirà (3-4)

Triomf treballat dels d’Edu Castro en el duel d’anada dels quarts de final de la Lliga Europea

Victòria de mèrit del Barça Lassa a la pista del Noia Freixenet (3-4). Els homes d’Edu Castro s’imposen en el duel d’anada dels quarts de final de la Lliga Europea en un partit d’alternatives entre els dos conjunts. La millor eficàcia blaugrana a la segona meitat ha resultat decisiva per obtenir el triomf amb els gols de Pablo Álvarez, João Rodrigues i un doblet de Matías Pascual.

Inici frenètic

El duel ha començat amb un gol blaugrana molt matiner. I és que, després que el local Xavi Costa veiés una targeta blava, Pablo Álvarez no ha perdonat en la falta directa. El blaugrana ha avançat el Barça Lassa, però el Noia Freixenet ha reaccionat ràpidament amb un gol d’Humerto Mendes. El jugador local ha empatat novament el matx, després d’una acció per darrere de la porteria defensada per Egurrola.

El matx s’ha mantingut amb cert ritme al llarg de tot el partit, amb domini ofensiu dels locals i amb els homes d’Edu Castro que no han renunciat en cap moment al gol. L’ocasió més clara dels culers ha estat un llançament potent de Nil Roca des de lluny que el porter local Xus Fernández ha desviat. Abans del descans el Noia ha pogut avançar-se després de la desena falta culer davant la solidesa d’Egurrola. Els locals, però, no han perdonat en una falta directa en la darrera acció de la primera part. L'àrbitre ha ensenyat una targeta blava a Marc Gual per una caiguda d'Aleix Esteller (2-1).

Matías Pascual empata en dues ocasions

El jugador argentí ha situat novament l’empat en els primers compassos de la segona meitat. Uns minuts en què el Barça Lassa ha dominat totalment i Matías Pascual ha superat el porter local amb un llançament d'estic potent des de gairebé el mig camp. El Noia s’ha tornat a situar per davant aprofitant la 15a falta culer. Humberto Mendes ha superat Aitor Egurrola en el minut 36. Un minut més tard ha estat, novament, Matías Pascual l’encarregat d’empatar el matx amb un altre llançament d'estic.

Capgiren el resultat

El Barça Lassa es trobava còmode a la pista i en una gran combinació entre Pau Bargalló i João Rodrigues ha arribat el gol del jugador portuguès (3-4, min 38). El Barça Lassa hauria pogut agafar una diferència de dos gols, però Bargalló no ha pogut transformar la falta directa, després d’una targeta blava a Sergi Aragonès.

El següent a provar-ho ha estat João Rodrigues, després de la desena falta local, però el jugador portuguès no ha pogut superar Xus Fernández sota els pals. El resultat ja no s’ha mogut en els darrers minuts. Un triomf que serveix al Barça Lassa per avançar-se abans del duel de tornada. El dissabte 6 d’abril el Palau Blaugrana decidirà (18.00 hores).

Noia Freixenet, 3
Barça Lassa, 4

Noia Freixenet: Xus Fernández, Aleix Esteller, Xavi Costa, Sergi Llorca i Sergi Aragonès –cinc inicial–, Edu Fernández i Humberto Mendes.

Barça Lassa: Aitor Egurrola, Marc Gual, Matías Pascual, Pau Bargalló i Pablo Álvarez –cinc inicial–, Nil Roca, Ignacio Alabart i João Rodrigues.

Gols: Pablo Álvarez (min 2); 1-1, Hmberto Mendes (min 3); 2-1, Sergi Aragonès (min 25); 2-2, Matías Pascual (min 32); 3-2, Humberto Mendes (min 36); 3-3, Matías Pascual (min 37); 3-4, João Rodrigues (min 38).

Àrbitres:  João Duarte i Ricardo Leão. Han amonestat amb targeta blava Xavi Costa (min 2) i Sergi Aragonès (min 39) per part local, i Marc Gual (min 25) per part blaugrana. Faltes: 10 i 17.