Barça Femení – València CF: Culminen una setmana brillant (3-0)

Els gols de Duggan, Marta Torrejón i Martens certifiquen els tres punts per a les blaugranes

El Barça femení ha superat el València CF (3-0) al Miniestadi en el duel corresponent a la 25a jornada de la Lliga Iberdrola. El matx ha estat dominat en tot moment per les blaugranes, que a través del control de la possessió i la persistència ofensiva han acabat certificant el 20è triomf de Lliga. Així doncs, juntament amb la victòria a la Champions contra l'LSK Kvinner (3-0), el conjunt de Lluís Cortés culmina una bona setmana.

El duel ha començat amb el conjunt valencià ferm en tasques defensives, amb dues línies de quatre jugadores molt compactes i el Barça Femení portant la iniciativa en atac.  La primera ocasió de perill  ha arribat a partir d’un llançament de falta executat per Losada, en què la portera valencianista ha refusat a córner.

Iniciativa blaugrana

Les barcelonistes, a través de la possessió de la pilota, s’han fet amb el ritme del partit. En el minut 18, en una  gran jugada coral comandada per Leila des de la banda esquerra, ha arribat el primer gol barcelonista. Duggan  ha firmat el seu quart gol en els últims sis dies.

Després del pas pels vestidors, el degoteig constant d’arribades de les blaugrana a l’àrea valencianista ha estat la tònica dels primers compassos del segon temps. Tot i el domini i la insistència de Martens pel lateral esquerra, la teranyina defensiva del conjunt visitant ha  dificultat l’arribada del segon gol.

Marta Torrejón i Martens certifiquen el triomf

La persistència en l’atac de les blaugrana ha donat el seu fruit. I és que en una altra sensacional acció atacant de les culers, acabada amb una centrada mil·limètrica de Martens cap a Marta Torrjeón,  la ‘8’ blaugrana ha fet el segon. Tres minuts després Lieke Martens ha signat el definitiu 3 a 0 que manté la lluita de les de Lluis Cortés per la primera posició.

Barça Femení, 3
València CF, 0

Barça Femení: Paños, María León, Losada, Marta Torrejón, Mariona (Candela, min 88), Aitana (Alexia, min 65), Leila, Duggan (Andressa Alves, min 75), Pereira, Hamraoui i Martens (Pina, min 88).

València CF: Vreugdenhil, Mónica Flores, Jucinara, Coleman, Sandra, Mari Paz (Anair, min 63), Carol, Débora (Sara Medina, min 8, Gaitán, Geo Carreras (Aedo, min 68) i Cubedo.

Gols: 1-0, Duggan (min 18); 2-0, Marta Torrejón (min 84); 3-0, Martens (min 87)

Àrbitra: Zulema González ha amonestat amb targeta groga Sandra (min 35), Gaitán (min 53) per les visitants.

Assistència: 2.168 espectadors al Miniestadi.