Els B de futsal i bàsquet, en directe per Barça TV

Els B de futsal i bàsquet, en directe per Barça TV

Dissabte a la tarda, dia per seguir els més joves de les seccions

Dissabte a la tarda serà un bon moment per seguir en directe l’evolució dels joves valors de dues de les seccions del FC Barcelona. Barça TV emetrà en directe els partits del Barça Lassa B de futbol sala i el Barça Lassa B de bàsquet.

Un aspirant a l’ascens visita la Ciutat Esportiva

A les 16 h, en directe per Barça TV, i en el pavelló de futbol sala de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Barça Lassa B rebrà el Software DELSOL Mengíbar, tercer classificat de la competició i aspirant a l’ascens a la primera divisió de la LNFS

Els blaugranes son sisens classificats de la competició, desprès de les 24 jornades jugades fins al moment.

Bàsquet de nivell

El Barça Lassa B de bàsquet, que a l’igual que els seus companys del futbol sala juga la segona divisió estatal, tindrà com a rival, dissabte a les 21 h, el Levitec Huesca.

El partit serà en el pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva i també en directe per Barça TV. Els joves entrenats per Diego Ocampo cercaran un triomf que els allunyi de les posicions de descens davant un Osca que està a la zona mitja de la taula.

L’handbol B per streaming

El Barça Lassa B d’handbol tindrà derbi aquesta setmana i es podrà seguir per streaming. Els de Roi Sánchez jugaran dissabte a les 19 h a la pista de l’Handbol Bordils a la jornada 24 de la División de Honor Plata, segona categoria de l’handbol estatal.

El partit es podrà seguir en el següent enllaç Handbol Bordils – Barça Lassa B

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut