Venda d'entrades per al partit de Manchester

Venda d'entrades per al partit de Manchester

Els socis poden comprar les seves localitats del dijous 21 de març a les 16.00 h. i fins el diumenge 24 de març a les 20.00 h.

La venda de les entrades per al partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions que enfrontarà el Manchester United i el FC Barcelona, el dimecres 10 d'abril a l'estadi d'Old Trafford de la ciutat anglesa (21.00 h), començarà el dijous 21 de març a les 16.00 hores i finalitzarà el diumenge 24 de març a les 20 hores, o fins que s’exhaureixin les 2.445 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 118 €, i en queden exclosos aquells socis menors de 6 anys, aquells que tenen la quota de soci impagada i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través del web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (al final del text es troba l’enllaç d’accés a la compra).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir cada soci a Manchester, prèvia identificació. Per a aquest partit també es donarà polsera. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Les localitats estaran ubicades a les boques E230, E231, E232, E233,E234, E235 i E236 de l’estadi d'Old Trafford.

Viatges subvencionats

FC Barcelona Desplaçaments segueix subvencionant els viatges dels aficionats i ha programat una opció de viatge en avió d'un dia per assistir a aquest partit a un preu de 210 € per als socis i 266 € per als penyistes.

Al final d'aquest text trobareu l'enllaç al programa i a l'adquisició del viatge.

COMPRA D'ENTRADES MANCHESTER UNITED-BARÇA

 

PROGRAMA DE VIATGE A MANCHESTER

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut