Piqué i Riqui Puig, convocats amb la Selecció Catalana

Piqué i Riqui Puig, convocats amb la Selecció Catalana

El central blaugrana i el centrecampista del Barça B han estat cridats per Gerard López per disputar el partit amistós davant Veneçuela

Gerard Piqué i Riqui Puig es posaran la camiseta de Catalunya. El seleccionador català Gerard López, exfutbolista blaugrana i exentrenador del Barça B, ha facilitat la llista de jugadors convocats per a l’amistós entre Catalunya i Veneçuela, que es jugarà aquest dilluns (21.00 h) a Montilivi. El central culer i Riqui Puig són els futbolistes del FC Barcelona que han entrat en aquesta convocatòria. 

10 futbolistes amb passat culer

Gerard López també ha cridat altres futbolistes que han passat per la disciplina del FC Barcelona. Martín Montoya, Marc Bartra, Aleix Vidal, Cucurella, cedit a l’Eibar amb una opció de compra per part de l’equip basc i que va coincidir amb Gerard López al Barça B, Muniesa, Víctor Sánchez, Xavi Hernández, que va ser company de Gerard López al primer equip culer, Oriol Romeu, Bojan Krkic i Marc Cardona, cedit a l’Eibar i que també va estar sota les ordres de l’actual seleccionador català al Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut