L’esprint final per la Lliga

L’esprint final per la Lliga

A deu jornades per al final del campionat, comparem els calendaris dels màxims aspirants

Després de l’aturada per compromisos internacionals, la Lliga entrarà en la seva recta final, amb només deu jornades per disputar-se. El FC Barcelona, l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid es jugaran el títol en un tram final de competició que promet ser apassionant.

L'últim tram de calendari per als 3 primers classificats a la Lliga


La jornada 31, clau 

La Lliga viurà, potser, un duel decisiu a tres jornades vista. L’Atlètic de Madrid visitarà el Camp Nou en un matx en el qual els de Valverde poden deixar la Lliga molt encarada. I és que posteriorment els matalassers hauran d’afrontar duels contra rivals d’entitat com el València (J.34) o el Sevilla (J.37), que lluiten per places de competició europea.

El Reial Madrid també haurà de superar esculls difícils com són tres derbis regionals (Leganés J.32, Getafe J.34 i Rayo J.35), a més de rivals com el València (J. 30), la Reial Societat (J.37) o el Betis (J.38).

L’Eibar, el jutge?

Un conjunt es veurà les cares contra els tres màxims candidats al títol: la SD Eibar. El conjunt de Mendilibar, un conjunt extremadament competitiu, serà l’últim rival del Barça al campionat, després de jugar contra l’Atlètic (J.33) i el Reial Madrid (J.31).

Un altre punt en comú del calendari dels tres conjunts són els rivals immersos en la lluita pel descens. El Barça se les veurà contra l’Osca (J. 32) i el Celta (J.36), els de Simeone contra els gallecs (J.32) i el Real Valladolid (J.35) i el Madrid, contra els alt aragonesos (J.30) i el Rayo (J.35).

El factor Champions

El Barça comptarà amb més desgast al calendari, ja que haurà de disputar l’eliminatòria contra el Man Utd en ple esprint de Lliga, i unes possibles semifinals de la competició continental durant aquest últim tram de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut