Atlètic de Madrid  - Barça Femení (prèvia): Escenari majestuós, duel colossal

Atlètic de Madrid - Barça Femení (prèvia): Escenari majestuós, duel colossal

13h, Gol: Matalasseres i culers es repten en un partit crucial per al desenllaç de la Lliga en un Wanda Metropolitano amb les entrades exhaurides

Ningú s’ho vol perdre. Fa dies que no hi ha entrades per al Wanda Metropolitano per veure el partit que enfrontarà l’Atlètic de Madrid amb el Barça. Un escenari majestuós per a un duel colossal. Són els dos equips que s’han disputat amb un frec a frec descomunal les tres últimes edicions de Lliga. En la present, les madrilenyes són líders amb sis punts més que les catalanes, quan queden set jornades. I és que la seva única derrota en tota la competició precisament va ser a la primera volta, al Miniestadi (2-1).

D’aquesta manera, el Barça seguirà amb el seu trepidant ritme de compromisos, que l’ha de portar a reprendre la Champions League, el dimecres que ve, al Mini. Les dues darreres victòries al camp del Betis (0-3) i dimarts davant de la Reial Societat (4-1) permeten l’equip afrontar la cita en un bon estat de confiança.

Un bon reforç anímic també arribava just abans de sortir, amb les altes mèdiques d’Andrea Pereira i Toni Duggan. Aquesta és la convocatòria de 18 jugadores: Paños, María León, Melanie, Losada, Marta Torrejón, Mariona, Andressa Alves, Alexia, P. Tajonar, Aitana, Leila, Duggan, A. Pereira, Hamraoui, Oshoala, Andonova, Martens i Candela. Les absències seran Van der Gragt, Gemma Gili, Patri, Bárbara, Pina i Gemma Font.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut