El Palau Blaugrana obre el nou capítol contra el Noia Freixenet

El Palau Blaugrana obre el nou capítol contra el Noia Freixenet

(16.00 hores, Barça TV) El Barça Lassa rep el conjunt de Sant Sadurní en un duel d’OK Lliga que serà el preludi dels quarts de final de la Lliga Europea

Primer l’OK Lliga. I després la Lliga Europea. El Barça Lassa i el Noia Freixenet inauguren aquest dissabte (16.00 hores, Esport3) un capítol particular de tres duels gairebé consecutius, que se sumen als tres duels ja disputats entre els equips d’Edu Castro i Pere Varias aquesta temporada. “Espero un partit semblant als que ja hem jugat contra ells. El Noia és un equip que sempre està dins el partit”, analitza el tècnic barcelonista.

Després d’haver-se enfrontat al Noia Freixenet a la semifinal de la Supercopa (3-2), a la primera volta de l’OK Lliga (2-2) i als quarts de final de la Copa (4-2), ara toca disputar-se el partit corresponent a la 23a jornada de l’OK Lliga. “Arriben al Palau sent el tercer classificat”. “Intentarem que no puguin fer el seu partit”, destaca Castro, que treu importància al fet que després hi hagi l’eliminatòria de quarts de final contra el mateix rival: “la història serà una altra”. Això sí, adverteix que “haurem de tenir en compte què podem fer millor i què ens poden fer ells”.

“Hem fet una bona feina i ara ve la part grossa”

Pau Bargalló

El tècnic blaugrana, que no podrà comptar amb el lesionat Sergi Panadero, també ha destacat el bon rendiment del seu equip: “l’equip ha anat creixent al llarg de la temporada, ha estat sòlid quan no ha pogut estar brillant”. En el mateix sentit s’ha pronunciat Pau Bargalló: “Estem amb molta il·lusió”. “Hem fet una bona feina i ara ve la part grossa. Hem d’acabar de sentenciar l’OK Lliga i després afrontar la Copa d’Europa amb la intenció de guanyar-la”.

Un cop disputat el Barça Lassa – Noia Freixenet d’OK Lliga, els dos equips tornaran a veure’s les cares set dies més tard, el dissabte 23 (20.00 hores, Esport3) a Sant Sadurní, en l’anada dels quarts de final de la Lliga Europea. I la tornada es jugarà el 6 d’abril, amb un únic partit entremig (el Citylift Girona – Barça Lassa del 30 de març). Els àrbitres del partit d’aquest dissabte seran el català Toni Ribó i el madrileny Álvaro De la Hera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut