Fenerbahce Beko – Barça Lassa: Visita a la pista del líder

Fenerbahce Beko – Barça Lassa: Visita a la pista del líder

Els blaugranes visiten el millor equip de la competició en un dels partits més complicats de la temporada (divendres, 18:45h)

El Barça Lassa visita aquest divendres, a les 18:45h i en directe per Movistar+, la pista del Fenerbahce Beko en la que serà la 26a jornada de l’Eurolliga. L’equip turc té un balanç de 21 triomfs i 4 derrotes i es troba immers en la lluita per acabar en la primera posició de la Lliga Regular. El Barça Lassa, per la seva banda, vol començar a assegurar el play-off i, si els resultats ho permeten, aspirar al lloc més alt possible.

El rival

Compta amb un dels jugadors més determinants de la competició: el pivot Jan Vesely (13,5 punts, 5 rebots i 20 de valoració). A més, té d’altres jugadors molt experimentats com Kostas Sloukas (11,3 punts), Gigi Datome (8,7), Nikola Kalinic (9,3) sense oblidar d’altres com Marko Guduric (9,2), Ali Muhammed (8,3), Joffrey Lauvergne (8,5), Nicolo Melli, Melih Mahmutoglu, Erick Green o Ahmet Duverioglu. Tots ells estan entrenats per Zeljko Obradovic.

El Barça

Busca el 16è triomf del curs en una pista realment complicada, però els de Pesic han demostrat aquesta temporada que poden superar qualsevol rival. Sumar la victòria a Istanbul deixaria els catalans en una molt bona posició per poder assegurar la disputa del Play-off en les pròximes jornades. El tècnic serbi podrà comptar amb tots els seus homes del primer equip i n’haurà de fer descansar un.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut