Venda d’entrades per al partit al camp del Villarreal

Venda d’entrades per al partit al camp del Villarreal

Els socis poden adquirir les seves entrades des del dijous 14 de març a les 10 hores i fins al dimarts dia 26 a les 14 hores

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà el Villarreal i el FC Barcelona, el dimarts 2 d'abril a l’estadi de La Ceràmica de la ciutat castellonenca (21.30 h), començarà el dijous 14 de març a les 10.00 hores i finalitzarà el dimarts dia 26 a les 14.00 h, o quan s’exhaureixin les 952 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 45 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant.

Queden exclosos de l’adquisició d’entrades els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra a sota d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Villarreal, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Per assistir a aquest partit, FC Barcelona Desplaçaments organitza pels socis i penyistes un viatge en autocar d'anada el mateix dia i tornada després del partit a un preu de 25 € per als socis i 31 € per a penyistes

COMPRA D'ENTRADES AQUÍ

 

PROGRAMA I COMPRA DEL VIATGE

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut