Bartomeu: “Quan anem junts tenim molta força”

Bartomeu: “Quan anem junts tenim molta força”

Josep Maria Bartomeu ha tornat a demanar unió en el barcelonisme de cara a aquests propers mesos

El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu, en acabar el partit amb l’Elx, ha volgut tornar a incidir en la importància de la unió dels diferents sectors del barcelonisme en els propers mesos que acabaran en un procés electoral: “És un moment d’estar units, donar suport a l’equip. Estem en un projecte il·lusionant, en què treballem moltíssim i el soci ha de recolzar la unió i anar tots junts. La unió de tots nosaltres ens farà ser més forts. Quan anem junts tenim molta força.”

En aquest sentit, Bartomeu ha recordat que l’anunci d’eleccions va ser una decisió que “vam prendre els membres de la junta per intentar que es rebaixi aquesta tensió tan desmesurada i ajudar l’equip, als futbolistes i als entrenadors.” I sobre possibles candidats ha afirmat: “Quants més n’hi hagi millor. Hi haurà més riquesa. Donar veu al soci és bo.” 

Copa i Lliga

El president blaugrana ha valorat molt positivament la golejada davant l’Elx: “La gent que ha vingut al Camp Nou haurà gaudit del partit, però encara queda la tornada.” I sobre el partit de diumenge amb l’Atlètic de Madrid ha recordat que “és el vigent campió de Lliga i és un molt bon equip. Ho està demostrant també a la Copa.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut