Premi a l’abonament Palau Ple

Premi a l’abonament Palau Ple

Una samarreta personalitzada i signada pel primer equip de Bàsquet

Els  quatre socis abonats al Palau Ple, Joan Ventosa, Rafael Perez, Lluís Barrera i M. Teresa Catalan van poder gaudir del seu premi aquest cap de setmana passat durant la jornada 16 de la Lliga Endesa.

A part de testimoniar la històrica victòria del Barça contra l’Unicaja també se’ls hi va fer entrega d’una samarreta a cadascun d’ells personalitzada i signada pels jugadors del primer equip de Bàsquet.

Seient VIP Palau

Després d’haver gaudit del privilegi d’accedir a la Llotja i de presenciar part del partit des de un seient VIP reservat especialment per a ells, els quatre socis van sortir a la pista a través del túnel de vestidors, i allà, les nostres cheerleaders els hi van fer entrega del premi mentre els fotògrafs del Club immortalitzaven el moment amb una fotografia pel record.

L’speaker del Palau els acomiadava així, agraint-los el seu suport incondicional al Club. Finalment, els premiats van poder triar entre seguir veient el partit des del lloc VIP o bé des del seu lloc habitual. Esperem que hagi estat un dia especial per a tots ells, tant especial com és per al Club el seu suport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut