El Barça B torna al camí del triomf

El Barça B torna al camí del triomf

Els homes d’Aleix Duran, amb Hakanson i Sulejmanovic, superen l’Ávila en un partit molt complet (74-66) El Cadet A i el Júnior també guanyen els seus partits amb comoditat

El Barça B va sumar aquest diumenge a la Ciutat Esportiva la quarta victòria de la temporada a l’Adecco Plata, i va trencar així una mala ratxa de sis derrotes consecutives. I és que els homes d’Aleix Duran van superar per 74-66 el Grupo Eulen d’Àvila fent un partit molt complet des del primer fins a l’últim minut.

I és que els joves blaugrana van superar els mals moments que hi ha durant el partit amb solvència i al descans l’electrònic reflectia un igualat 37-35. A la represa el filial barcelonista va seguir en la seva bona línia de joc i als últims minuts va agafar una renda propera als deu punts que es va mantenir fins al final. Hakanson, amb 11 punts i 16 de valoració, un dels més destacats al tram final juntament amb Sulejmanovic, Dedovic i Peno.

Júnior

El Júnior de Joan Braulio, que va acabar en segona posició el Torneig de l’Hospitalet, va guanyar el seu primer partit de la segona fase de la Lliga de júnior preferent. Els blaugranes van superar per 80-48 el Sant Cugat i han començat liderant un grup en el qual també hi ha el Joventut de Badalona, l’Hospitalet, l’Olost, el Manresa, el Jac Sants i el Sant Josep.

Cadet A

Victòria contundent del Cadet A de Marc Calderon contra el Basket Almeda per 90-35 en la primera jornada de la segona fase. Els blaugranes van ser superiors durant tot el partit i van desplegar un gran joc durant els quatre quarts. En aquest nou grup els blaugranes hi tenen el Joventut de Badalona, l’Olost, el Sant Josep, l’Hospitalet, el Manresa i el Cornellà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut