Nou blaugranes als vuitens

El triomf de la Dinamarca de Noddesbo augmenta la quota de blaugranes a la fase decisiva del Mundial

Dinamarca s’ha imposat a Rússia. La França de Sorhaindo i Karabatic s’ha desfet d’Algèria. I la selecció islandesa de Sigurdsson ha caigut davant Txèquia. Amb aquests resultats, Noddesbo és home de vuitens de final. Només resten per decidir la classificació als vuitens, entre els 12 blaugranes, Rutenka, Sigurdsson i Jallouz.

França continua el seu camí

Karabatic, Sorhaindo i el seu equip han tingut dues cares. El 19 a 12 que figurava al marcador a la fi del primer temps i el que s’ha vist sobre la pista, demostrava que els ‘bleus’ estaven en forma.

A la segona part Algèria ha millorat molt i s’ha posat a un gol, 22 a 23, a falta de 15 minuts. Però l’experiència de França no ha permès que els magrebins s’avancessin i el partit ha finalitzat amb 32 a 26. Nikola Karabatic ha estat 17 minuts a la pista i Cedric Sorhaindo ha jugat 35 minuts i ha anotat 2 gols.

França tindrà dissabte un partit decisiu davant la Suècia dels exblaugranes Andersson i Sjöstrand. Si guanyen, Karabatic i Sorhaindo finalitzaran primers del Grup C.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Algèria-França

Deu minuts que donen un partit

En el minut vint de la primera part un empat a 8 en el marcador era el resultat entre l’equip de Jesper Noddesbo i Rússia, amb l’exblaugrana Igropulo. Al descans, 16 a 8 favorable a Dinamarca amb dos gols de Noddesbo.

A la segona part, els danesos han administrat la diferència per finalitzar amb 31-28 favorable i la classificació definitiva als vuitens. 22 minuts i 5 gols sense errada són les dades del pivot blaugrana Jesper Noddesbo.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Rússia-Dinamarca

El primer temps marca a Islàndia

La selecció islandesa del blaugrana Gudjon Valur Sigurdsson ha sortit molt freda a la pista davant Txèquia. Un sorprenent 11 a 21 al descans, favorable a Txèquia, demostrava el joc dels uns i dels altres.

El resultat final ha estat favorable a Txèquia per 36 a 25 i Sigurdsson ha jugat 36 minuts. Tot i aquesta derrota, Islàndia té l’opció de superar Egipte a la darrera jornada i ser a vuitens.