Welcome Home: Trivia Fans

Welcome Home: Trivia Fans

Els Barça Fans ens demostren el que saben del seu club jugant al FCB Trivia Fans. Juga amb ells i mira de respondre les mateixes preguntes que els hi hem fet a ells.
Heu jugat algun cop al FCB Trivia Fans? Si sou membres de la nostra comunitat segur que si, i si acabeu de fer-vos membres, us recomanem que jugueu. Amb ell podreu posar a prova els vostres coneixements i desafiar als vostres amics per veure qui en sap més del Barça. El joc és de preguntes i respostes, totalment gratuït i inclou 6 categories diferents. Podràs xatejar amb els teus rivals durant les partides, col·leccionar personatges i compartir els teus assoliments.

Té bona pinta, veritat? Doncs en aquest vídeo podreu veure a alguns Barça Fans com vosaltres jugar al FCB Trivia Fans. Hem decidit visitar les instal·lacions del Camp Nou per testejar en viu els seus coneixements i per a què us mostrin com es juga. Segur que després de veure aquest vídeo en cara us vénen més ganes de jugar i ser els millors. A què espereu? Jugueu a FCB Trivia Fans!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut