Eusebio: “Estem mostrant moltes millores”

Eusebio: “Estem mostrant moltes millores”

L’entrenador del Barça B considera que l’equip va millorant a poc a poc i insisteix a continuar en el bon camí

Després de golejar (1-4) a domicili el Sabadell, l’entrenador del Barça B, Eusebio Sacristán, es va mostrar molt satisfet amb l’actitud dels jugadors: “Estem més sòlids i més solidaris. Ens falta camí per arribar al joc que vull, però és cert que les últimes setmanes estem mostrant moltes millores”.

El tècnic de La Seca va insistir que l’equip “necessita continuïtat”. “No hem de sortir d’aquest bon camí”, va remarcar. Eusebio considera molt important que els jugadors “han de saber que les últimes dues victòries han de ser el camí a seguir”. ”No podem caure de nou en vells vicis”, va afegir. Pel que fa als davanters, Eusebio es va mostrar molt satisfet amb el seu rendiment, tenint en compte que tots tres –Munir, Sandro i Dongou– van marcar un gol: “Sempre és important per als davanters fer gols. Em quedo sobretot amb el seu treball. Des del principi han mostrat generositat i tots ells assumeixen el seu rol”.

Finalment, l’entrenador del Barça B va valorar la titularitat del porter José Aurelio Suárez, que va jugar els seus primers minuts oficials en detriment d’Ortolá: “L’Adrián ho ha fet molt bé fins ara, però ha arribat el moment que Suárez tingui unes oportunitats després d’uns mesos de bon treball i adaptació a l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut