Continua la bona ratxa del Barça B

Quart triomf consecutiu dels d’Aleix Duran, que superen el Tarragona per 69-57 a la Ciutat Esportiva Derrota del Júnior a Olost, del Cadet B contra el Granollers i triomfs dels infantils i del Cadet A

El Barça B de bàsquet va sumar la quarta victòria consecutiva a l’Adecco Plata després de superar per 69-57 el CB Tarragona, al qual va guanyar el 'basket-average', que pot ser decisiu al tram final de la temporada. Els blaugranes van començar molt forts des de l’inici i això es va traduir en el 18-13 dels primers minuts i en el 38-32 del descans. A la represa els de Berni Álvarez van recuperar terreny i fins i tot es van avançar en el marcador, però un últim quart excepcional de Hakanson -22 punts en total- va assegurar el triomf per 69-57 del conjunt dels de Duran, que ara mateix ja té un balanç de 7 triomfs i 11 derrotes i és el 12è classificat.

El Júnior, per la seva banda, va tenir un mal dia en la seva visita a la pista de l’Olost i va caure per un clar 72-49. Amb aquesta derrota els blaugranes són quarts a la classificació per darrere del Joventut i del mateix Olost, que compten amb un partit més i un balanç de 4-0. El Cadet A de Marc Calderón va vèncer per 54-56 a la pista del Manresa i continua liderant el seu grup amb un balanç de 4-0. Finalment, els dos infantils, tant l’A com el B, van vèncer en els seus compromisos contra el Boet Mataró per 59-9 i contra l’Esparraguera per 65-58, respectivament.