Javier Tebas: “La imputació té errors jurídics”

Javier Tebas: “La imputació té errors jurídics”

El president de la Lliga de Futbol Professional ha defensat la posició de Josep Maria Bartomeu i s’ha mostrat sorprès per la rapidesa de l’auto

Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional, ha defensat aquest dimecres Josep Maria Bartomeu després de conèixer la imputació del president del FC Barcelona. En primer lloc, Tebas, com a jurista, creu que l’auto que imputa Bartomeu “té importants errors jurídics”, i a continuació s’ha mostrat sorprès per la rapidesa amb què s’ha tramitat. “Em sorprèn que en dos o tres dies es pugui imputar a una persona quan hi havia molts dies per resoldre aquest problema. No ho veig dins de la normalitat en l’àmbit jurídic”, ha explicat a continuació.

El president de la LFP, a més, ha defensat la posició de Josep Maria Bartomeu, i l’ha instat a mantenir-se en el càrrec: “Per una imputació no ha de dimitir ningú. Jo estic imputat en dos procediments, i això és molt diferent a que t’obrin un judici oral”. “És la meva opinió jurista i com a president de la LFP, crec que és un tema discutible fiscalment”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut