El Cadet A continua imparable

El Cadet A continua imparable

Els de Marc Calderón superen per trenta punts l’Olost i són primers amb un balanç de 5-0 El Júnior torna al camí del triomf superant amb facilitat el Manresa i se situa tercer amb un balanç de 3-2

El Júnior que entrena Joan Braulio, després de dues derrotes seguides, va tornar a vèncer, i ho va fer davant el Catalana Occident Manresa per 95-55. Després de caure contra l’Olost a casa en un partit avançat contra el Joventut de Badalona per un ajustat 66-68, calia capgirar la dinàmica, i es va fer de manera contundent amb un partit que els blaugranes van dominar de principi a final. Amb aquest triomf se situen tercers a la taula per darrere de l’Olost (5-0) i del Joventut (5-1).

El Cadet A de Marc Calderón, per la seva banda, està en un gran moment de forma i va sumar la cinquena victòria de la segona fase amb un triomf per 67-36 contra l’Olost. Els blaugranes no van patir en excés i continuen liderant el seu grup amb un balanç de 5-0. El Cadet B de Xavi Pardina també va vèncer aquest cap de setmana amb un triomf treballat sobre l’Hospitalet per 77-60. Ara són sisens amb un balanç de 2-2.

Finalment, l’Infantil A de Ruben Muñoz va tornar a tancar el marcador, i aquest cop ho va fer a la pista del Sant Josep de Badalona. Els blaugranes van ser molt superiors fins al 26-77 final i encara no coneixen la derrota, amb un balanç de 4-0. L’Infantil B de Xavi Mas també va vèncer i va ser molt superior al Basket Cervera (4-54). Els més petits de la base també lideren la seva categoria, amb un 4-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut