CP Tordera – FC Barcelona: Tres punts d’or

CP Tordera – FC Barcelona: Tres punts d’or

Els blaugranes visiten la pista del cuer en un partit en el qual no es pot fallar (19.30 hores) “El Tordera és un equip sòlid defensivament, amb xut exterior i contraatac”, va comentar Ricard Muñoz a la prèvia

El Barça d’hoquei patins visita aquest dissabte el CP Tordera en un partit clau per a les aspiracions pel títol de l’OK Lliga, ja que el Liceo de la Corunya té els mateixos punts que els blaugranes i no dóna marge d’error. Els de Ricard Muñoz, que van vèncer per 9-0 el Tordera al Palau, saben que serà un partit totalment diferent del de Barcelona i quins són els perills del conjunt local.

El rival

Ocupa l’última posició de la classificació amb un total de 8 punts. Ha guanyat dos partits, n’ha empatat dos i n’ha perdut 16. Ha marcat 52 gols –2,6 per partit–, n’ha rebut 112 –5,6 gols– i esta immers en la lluita per la salvació, ja que té per davant el Manlleu i el Mataró. El seu màxim golejador és Marc Serra, amb 11 gols. El segon màxim realitzador és Manel Garcia, amb 10 gols.

El Barça

Compta amb tota la plantilla al complet i arriba al partit després d’haver superat dimarts el Manlleu al Palau (5-3) i el Quévert en Lliga Europea (9-2). L'equip dels de Ricard Muñoz és el segon màxim golejador de l’OK Lliga, amb 113 gols, i també la millor defensa de la competició, amb tan sols 31 gols encaixats. Aquest dissabte a Tordera els de Ricard Muñoz tenen l’obligació de guanyar per continuar en el lideratge de l’OK Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut