TOP5: Els millors hat-tricks de Messi

TOP5: Els millors hat-tricks de Messi

La nostra estrella ha aconseguit un altre nou rècord. Messi ha igualat els 31 hat-tricks de Telmo Zarra en totes les competicions, igualant una altra marca mítica d'un jugador mític, per segona vegada.
Leo ho ha tornat a fer una altra vegada. Sembla que l'argentí té ficat entre cella i cella trencar tots els rècords que pugui, i també el d'un dels mites del nostre futbol, Telmo Zarra. Amb el hat-trick que va obtenir davant el Llevant, iguala els 31 aconseguits per la llegenda basca en totes les competicions. Així mateix també l'iguala en la Lliga, empatant amb ell amb 22 hat-tricks, només en la competició domèstica. Sens dubte estem davant una altra fita històrica que Leo ha aconseguit i que fa que nosaltres també ens traiem el barret.

L'homenatge que proposem és molt senzill. Anem a veure els cinc millors hat-tricks que Messi ha aconseguit en la seva carrera. I encara que la fórmula que proposem és molt senzilla, quedar-nos amb tan sols cinc no ha estat una tasca fàcil. Però ho hem fet encantats, després de tot, això és una celebració.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut