Carnet de Penyista 2015

Carnet de Penyista 2015

La tramitació de l'enviament, des del mes de febrer

Des del 9 de febrer s’ha començat a tramitar l’enviament del Carnet de Penyista, per la qual cosa les penyes començaran a rebre’ls a partir de la data indicada.

L’enviament, juntament amb la credencial

Juntament amb el Carnet de Penyista dels seus socis, cada penya rebrà díptics amb tots els avantatges que comporta, a més de la credencial de la temporada. D’aquesta forma, les penyes rebreu tota la documentació necessària per poder gaudir de tots els drets que tenen les penyes oficials del FC Barcelona, així com també els dels seus penyistes.

Vàlid a partir del març

A partir del mes de març, serà obligatori presentar tant el carnet com la credencial en curs, per tal de poder retirar entrades, o efectuar qualsevol tipus de tràmit amb el Club.

Afegint avantatges

El Carnet de Penyista d’enguany conté encara més avantatges que el de l’edició 2014. Això és gràcies a la Comissió de Màrketing i Comunicació del Consell de Penyes, que no deixa de treballar per tal que tots els penyistes treguin, cada dia més, profit d’aquest carnet. A més de gaudir d’avantatges exclusius, el Carnet de Penyista és un document acreditatiu per al Club, fent que els socis de les penyes formin part de la família barcelonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut