El Barça B jugarà dos amistosos a Dallas

El Barça B jugarà dos amistosos a Dallas

L’equip d’Andreu Plaza jugarà dos partits als Estats Units i farà un clínic per als més joves

Aprofitant que la competició estarà aturada per la disputa de la Copa d’Espanya, el Barça B de futbol sala viatjarà fins a Dallas (EUA) per jugar dos partits amistosos, a més de participar en un clínic per a joves jugadors d’aquest esport als Estats Units.

Dos partits amistosos

Els jugadors d’Andreu Plaza jugaran dos partits en la seva estada a Texas. Divendres es veuran les cares amb l’equip nacional nord-americà i dissabte ho faran amb la selecció de Mèxic. A més, aprofitaran la seva estada a Dallas per ensenyar els secrets del futbol sala a joves nord-americans, que aprofitaran la visita dels jugadors i dels entrenadors blaugrana per millorar la seva tècnica en un esport poc comú als Estats Units.

Altres activitats

L’expedició blaugrana, a més, podrà gaudir d’altres activitats de lleure. Els barcelonistes viuran en directe un partit de l'NBA entre els Dallas Mavericks i els Cleveland Cavaliers de Lebron James i de l’exblaugrana Anderson Varejao. També podran visitar el Dallas Stadium, estadi dels Dallas Cowboys de l'NFL, i veuran en directe un 'rodeo' típicament texà.

Gran experiència

Per als nostres nois, aquesta gira a Dallas és un premi”, ha afirmat Plaza. A més, ha afegit: “És una gran motivació, un punt d’encoratjament que ens va molt bé. Potser hauríem preferit una altra data perquè nosaltres acabem la Lliga a l’abril i potser després hauria estat millor. Però, en qualsevol cas, serà una bona experiència per a nosaltres”.

Connexió americana

La connexió americana amb el Barça de futbol sala augmenta cada vegada més. L’estiu passat el tècnic del Barça B, Andreu Plaza, va passar gran part de l’estiu a Orlando impartint el seu magisteri entre jugadors i entrenadors dels Estats Units. A més, un grup de nois van passar uns dies a Barcelona per viure l’experiència del futbol sala del FC Barcelona en directe durant la Setmana Santa. I ara és el Barça el que tornarà la visita als americans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut