La Gramenet supera les blaugranes (55-65)

La Gramenet supera les blaugranes (55-65)

Les visitants aprofiten les errades del Barça CBS per emportar-se un partit en què les de Sobrín van tenir opcions

Tercer partit d’aquesta segona fase del primer equip del Barça CBS contra un rival incòmode i que a la primera fase havia estat un dels equips més complicats de jugar, el Bàsquet Draft Gramenet.

Encert visitant

El partit va començar amb un gran encert per part del Bàsquet Draft Gramenet, que va aconseguir anotar en quasi totes les accions en què va atacar i i que va castigar els errors del Barça CBS. Un gran encert des de la línia de 6,75, amb un total de cinc triples, feia que tots els intents per anar reduint la diferència al marcador fossin estèrils.

El segon quart, tot i que va ser més igualat, va continuar amb l’efectivitat per part de les visitants, que continuaven tenint el control del partit posant el ritme que més els convenia i aconseguint que el Barça CBS no estigues còmode.

Reacció sense triomf

Al tercer quart és va aconseguir capgirar la dinàmica i de mica en mica es va reduir la diferència en el marcador. I, el més important, es va poder controlar el partit, tant en l'aspecte de joc interior com en una major intensitat defensiva, la qual cosa permetia arribar al final del quart a 7 punts i que deixava el partit obert.

Al darrer quart, tot i que es va continuar amb la mateixa dinàmica i que les culers van aconseguir reduir la diferència a 4 punts, els errors en els tirs lliures i el fet de no beneficiar-se de les segones opcions no van fer possible continuar amb la remuntada iniciada al tercer quart, cosa que l’equip visitant va aprofitar per recuperar l’avantatge de 10 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut