FC Barcelona - Maccabi de Tel Aviv: Clàssic europeu d’alt voltatge al Palau

FC Barcelona - Maccabi de Tel Aviv: Clàssic europeu d’alt voltatge al Palau

Els homes de Xavi Pascual volen seguir amb la bona ratxa al Top 16 i sumar un triomf vital davant del vigent campió d’Europa

El Barça de bàsquet buscarà aquest dijous al Palau una victòria importantíssima davant d’un rival directe, el Maccabi de Tel Aviv (20.45 hores, Esport3). Els blaugranes, tot i que encara tenen opcions de classificar-se com a primers de grup, abans hauran de guanyar els israelians, que arriben a Barcelona com a tercers a la graella classificatòria, i mantenir-se ferms al segon lloc. Per vèncer el conjunt culer haurà de fer un partit molt intens i agressiu en totes les facetes del joc i mostrar la seva millor versió davant de l’actual campió d’Europa.

Tot i que l’equip blaugrana va caure el cap de setmana passat a Gran Canària, el joc de l’equip ha millorat circumstancialment i s’ha pres molt seriosament els compromisos que queden del Top 16. Primer va superar al Palau el Galatasaray (82-70) i l'Alba de Berlín (92-82) i, després, va aconseguir una victòria de prestigi a la pista del Panathinaikos (77-81). El triomf davant del Maccabi de Tel Aviv al Palau és obligatori per fer un pas de gegant i mantenir viva la segona plaça per assegurar-se el factor pista als quarts de final.

Factor Palau, clau

El matx entre uns dels clàssics europeus del bàsquet es desplaça a Barcelona. Els de Xavi Pascual mostren la seva fortalesa al Palau, on han guanyat tots els partits d’aquest Top 16. Així doncs, el Palau vestit de les grans ocasions ha de ser una olla de pressió i el jugador número 6 per empentar l’equip cap a una victòria capital. Per a aquest partit, Xavi Pascual no podrà comptar amb Àlex Abrines per la lesió que es va fer al genoll dret en el duel contra el Gran Canària. Tot i que el tècnic culer no amagava la seva preocupació, està convençut que l’equip tirarà el partit endavant.

El rival

Els israelians, tot i ser tercers a la classificació, arriben amb el mateix bagatge que els culers (sis victòries i tres derrotes), i buscaran assaltar el fortí del Palau per aconseguir l’objectiu del factor pista als quarts de final. Per aquest motiu la seva visita a Barcelona és molt perillosa, i més encara després de la derrota que van patir la jornada anterior a la pista de l’Estrella Roja.

Els blaugranes ja saben com les gasta el Maccabi de Tel Aviv, ja que en el partit d’anada, quan semblava que els de Xavi Pascual s’emportarien el triomf, un parcial d’11-0 els va deixar KO. Per tant, el Barça haurà d’estar atent a homes com Pargo (117 i 52 assistències), Devin Smith (110 punts i 17 assistències) i Ohayon, els quals esdevenen els líders de l’equip dirigit per Guy Goodes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut