Garitano: “Tenim respecte cap al FC Barcelona, no por”

Garitano: “Tenim respecte cap al FC Barcelona, no por”

“Que vingui el millor equip del món i la gent pugui gaudir té el seu valor, però l’única manera de gaudir és competint”, assegura el tècnic basc

Gaizka Garitano, tècnic de la SD Eibar, afronta la visita del FC Barcelona conscient de la “necessitat” que té el seu equip, immers en una ratxa de set derrotes consecutives. “No podem regalar el partit. Tenim una gran necessitat. Per a ells és molt important guanyar la Lliga, però per a nosaltres és encara més important la permanència. Ens juguem el futur del Club”, ha assegurat aquest divendres.

Tot i reconèixer la dificultat de puntuar contra el Barça, Garitano aposta per l’optimisme: “Tenim respecte cap al FC Barcelona, no por. Serà molt difícil però hem d’intentar-ho. Serà un partit especial que explicarem dintre d’uns anys”. 

L’entrenador ha afegit que és una oportunitat idònia per fer gaudir l’afició: “Que vingui el millor equip del món i la gent pugui gaudir té el seu valor, però l’única manera de gaudir és competint. Si et guanyen per golejada es fa difícil gaudir”.

Per acabar, Garitano ha revelat que no farà un onze pensant en els jugadors apercebuts –ho estan Bóveda, Ekiza i Piovaccari- i ha confirmat que “cal millorar, sobretot en atac” per deixar enrere la mala ratxa de resultats de l’Eibar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut