L’FCBotiga de Ronda Universitat torna a obrir les portes amb una imatge renovada

L’FCBotiga de Ronda Universitat torna a obrir les portes amb una imatge renovada

Els aficionats ja podran tornar a gaudir de la botiga oficial situada al centre de Barcelona, un cop han acabat els treballs de remodelació

L’FCBotiga més cèntrica de Barcelona torna a obrir les portes després dels treballs de remodelació realitzats. Un canvi de distribució i aparença que ha ajustat la imatge de la botiga situada a la Ronda Universitat, al costat de la Plaça de Catalunya de Barcelona, a les altres setze botigues oficials del Club.

Aquest espai blaugrana, que va obrir les portes l'abril de l’any 2006, està localitzat en un dels punts neuràlgics de la Ciutat Comtal. Amb aquesta remodelació, a partir d'ara, els amants del futbol podran sentir l'essència del Club en aproximadament 90 m2, mentre segueixen gaudint dels serveis ja habituals de personalització de samarretes i de venda d'entrades.

L’FCBotiga és el punt de venda oficial en què l'aficionat blaugrana pot trobar tots els articles oficials del FC Barcelona, com ara les samarretes dels jugadors, les equipacions de la línia d'entrenament i la roba de la línia de carrer. També es pot trobar una àmplia oferta de productes llicenciats, com rellotges, tasses o material escolar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut