Propera parada: Barça Fans

Propera parada: Barça Fans

Ells pensaven que anaven a esperar el bus com cada matí, però es van trobar a la banqueta del Camp Nou convertits en jugadors del primer equip. Així va ser com Barça Fans va sorprendre Barcelona amb la seva nova campanya.
Semblava un dia de març qualsevol, però els usuaris de la línia L14 de Barcelona es van aixecar amb una sorpresa que pocs oblidaran. De la nit al dia, la seva parada de bus havia estat intervinguda per recrear un racó de l'estadi i els seients substituïts per una banqueta idèntica a la del Camp Nou. Però les emocions no van acabar aquí: "Canvi a les files del FC Barcelona, es retira Xavi i entra en el seu lloc... l'afició".


L'acció, gravada amb càmera oculta, s'emmarca dins de la campanya de llançament de Barça Fans. Una sorprenent forma de demostrar que es tracta de la plataforma ideal perquè els aficionats del FC Barcelona experimentin la sensació única de viure des de dins tota l'emoció de l'equip, a qualsevol moment i en qualsevol lloc.

No esperis més i registra't!

[[BOTOVERMELL::Fes-te Barça Fan i accedeix a tot el contingut ++::https://usuaris.fcbarcelona.cat/users/sign_up::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut