Tots els gols de… Alexis

Tots els gols de… Alexis

Aquests són els gols que Alexis va marcar amb nosaltres. El jugador xilè ens va obsequiar amb gols de tot tipus, que podreu tornar a gaudir veient aquest vídeo que recull els que va anotar a les seves tres temporades al club.
Velocitat, empenta i tècnica són les tres qualitats que millor defineixen com a futbolista a Alexis i vam poder gaudir d’elles durant les seves tres temporades al Barça. Arribat des d'Itàlia, després de passar tres temporades a l'Udinese i amb la distinció de ser el millor jugador de la Serie A en la seva última temporada, de seguida va demostrar el perquè d'aquest guardó. En la seva etapa al nostre club sempre va demostrar compromís i molta tenacitat, millorant cada any els seus registres golejadors. L'última temporada va ser la millor en aquest sentit, amb 21 gols anotats.

Alexis ha continuat la seva carrera a les files de l'Arsenal on li va molt bé i és apreciat pels seus afeccionats, per les mateixes raons per les quals se l'apreciava aquí. Estem contents que així sigui, perquè Alexis s'ho mereix i és per això que estem encantats de poder recordar els gols que va marcar amb nosaltres. Segur que us agradarà!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut