Inauguracions d’escut

Inauguracions d’escut

Quatre penyes van inaugurar el seu escut al Camp Nou abans del Barça – Màlaga

Complementant la frenètica activitat penyística a l’Estadi, quatre penyes van inaugurar el seu escut en les hores prèvies al Barça – Màlaga. En primer lloc, la Penya Barcelonista de Menorca va destapar el seu emblema a la porta. Joaquin Todo, president de la penya, va fer córrer la cortina juntament amb Daniel Sala, directiu de la Comissió de Penyes.

Acte seguit, la Peña Blaugrana Moteña va veure com el seu logo quedava per sempre a la façana del Camp Nou. 11 penyistes es van desplaçar des de Mota del Cuervo, a Cuenca, per viure aquest esdeveniment. Daniel Sala, i el president de la penya José Luis Rodrigo, van fer els honors a la porta 104.

Just al costat, a la porta 103, es van celebrar dues inauguracions. La primera va ser la de la Peña Barcelonista de Mestanza. Fernando Marin, president de la penya, i Xavier Ilincheta, directiu de la Comissió de Penyes, van descobrir el logotip de la penya davant d’uns vint penyistes desplaçats des de Ciudad Real.

Per acabar, una penya d’Alacant va viure aquest moment tan emotiu. 15 socis de la Peña Barcelonista Crevillent es van desplaçar per veure com el seu president, Carlos Belmonte, i Xavier Ilincheta feien oficial la petja d’aquesta penya a la façana de l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut